Ofertat të banesave

Kush jemi ne ?

DP Partners – Cilësi e shkëlqyer

Emri më i ri në industrinë e ndërtimi “DP Partners” që në vetvete përmban një grup të kuadrove me përvojë të gjatë në këtë industri, nën udhëheqjen e Durim Prishtinës, një emër i njohur dhe me përvojë 20 vjeçare si bashkë themelues dhe drejtor ekzekutiv i ndërmarrjes së mirënjohur NTN Tregtia.

Të besueshëm

Ekipet tona përbehen nga ekspertët që zgjidhen posaçërisht për secilin fushë dhe qasja jonë e orientuar drejt klientit është dëshmi i shërbimit të besueshëm

Jemi kreativ

Ne gjithmonë punojme për te zhvidhuar metodat inovative ne ndërtimë duke përdorur teknologjinë dhe materiale te reja dhe kualitative.

Përkushtim në cilësi

Angazhimi ynë maksimal dhe puna jonë cilësore vetëm për kënaqësinë e klientit.