Our Team

BORDI DREJTUES

Structure consists of talented people who helped make Structure what it is today..

DURIM PRISHTINA

Managing Director
Përvojë 20 vjeçare si bashkë themelues dhe drejtor ekzekutiv i ndërmarrjes së mirënjohur NTN Tregtia.

ABEDIN BEQIRI

Architectural Office Director / Partner

YLLKA PRISHTINA

Financial Director / Partner

LIRIDON BERISHA

Executive Director / Partner

STAFF

p7

BEHAR MAZREKU

Architect

p8

BERNARD NUSHI

Civil Engineer 

p9

KALTRINA JASHANICA

Architect

Na kontaktoni dhe ne do gjejmë zgjidhjen më të mirë per ju.