PËR NE

PËR NE

Ju prezantojmë emrin më të ri në industrinë e ndërtimi “DP Partners” që në vetvete përmban një grup të kuadrove me përvojë të gjatë në këtë industri, nën udhëheqjen e Durim Prishtinës, një emër i njohur dhe me përvojë 20 vjeçare si bashkë themelues dhe drejtor ekzekutiv i ndërmarrjes së mirënjohur NTN Tregtia.

Një koncept i ri që i ka munguar tregut kosovarë e i cili do të përmbush një partneritet të ndershëm dhe profesional në secilin aspekt..

MISIONI YNË

Misioni jonë është të jemi kompani lider në Kosove dhe rajon duke dizajnuar dhe realizuar projekte që plotësojne standardet ndërkombëtare dhe të ndihmojmë klientët tanë në realizimin e ëndrrave të tyre.

VIZIONI YNË

Vizioni ynë është të krijojme ndërtime unike me solucione inovative arkitekturale që do ti rezistoj kohës dhe do të le gjurmë pasardhëseve tanë në Kosovë dhe rajon duke u fokusuar në qëndrueshmëri, funksionalitet dhe bukuri.

KOMUNITETI

Përfshirja dhe mbështetja e komunitetit janë në zemër të kompanisë sonë.

SIGURIA

Siguria është vlera më e rëndësishme dhe njëra nga vlerat tona kryesore. Kjo është prioriteti ynë i parë gjatë çdo ditë pune.

QËNDRUESHMËRIA

Angazhimi i DP Partners për ndërtime cilësore dhe qëndrueshmërinë e tyre  është obligim afatgjatë.

ADRESA

Enver Maloku – Rruga C, Prishtina, Kosova

(+383) 045 838384

info@partners-dp.com

E Hën – E Sht: 8:00 – 17:00

KU GJINDEMI

Kliko per google map https://bit.ly/2MeOz6W

Ekipi ynë

DURIM PRISHTINA

Director

ABEDIN BEQIRI

Architectural Office Director / Partner

YLLKA PRISHTINA

Financial Director / Partner

LIRIDON BERISHA

Executive Director / Partner

Na kontaktoni dhe ne do gjejmë zgjidhjen më të mirë per ju.