LAKRISHTE / Ll: B1

Kompleksi i Banimit Lakrishte B1.

Objekti gjindet në lagjen Lakrishte në qendër të Prishtinës.

Paguaj për 10 Vjet pa kamatë

30% pjesëmarrje
70% me këste mujore

GARAZHA E PËRFSHIRË NË ÇMIM

Kati karakteristik

CONTACT

Enver Maloku - Rruga C, Prishtina

(+383) 045 838 384

(+383) 044 164 969

info@partners-dp.com

Mon - Sat: 8:00 - 17:00

Lokacioni

Lamela B1 - 52.5 m2 (Brutto 63m2)

Lamela B1 - 54 m2 (Brutto 63m2)

Lamela B1 - 79 m2 (Brutto 91m2)

Lamela B1 - 92 m2 (Brutto 106m2)

Na kontaktoni dhe ne do gjejmë zgjidhjen më të mirë per ju.