Mati 1 - Faza 3

Kompleksi i Banimit Mati 1 – Faza 3, gjindet në rrugën Enver Maloku pn, në rrugën C.
Objekti përbehet prej tri hyrjeve me etazhitet 2B+P+7+NK, 2B+P+8+NK dhe 2B+P+8+NK . Kompleksi përmban 156 banesa duke filluar nga 47m² deri ne 130m².

Kushtet e blerjes:

30% pjesëmarrje dhe 70% të pjesës së mbetur e paguani me këste mujore deri në 10 vjet PA KAMATË!

Kati karakteristik

CONTACT

Enver Maloku - Rruga C, Prishtina

(+383) 045 838 384

(+383) 044 164 969

info@partners-dp.com

Mon - Sat: 8:00 - 17:00

Lokacioni

Na kontaktoni dhe ne do gjejmë zgjidhjen më të mirë per ju.